NO HABRA DESNIVELL' 08

SIENTO COMUNICAR QUE NO HABRA DESNIVELL'08, ES DECIR , QUE NO SE VA A REALIZAR LA MARXA ALBOCASSER-BENAFIGOS-SANT JOAN DE PENYAGOLOSA.
AL RESPECTO DE ALGUN COMENTARIO RECIBIDO, SI ALGUIEN TIENE ALGUNA INFORMACION Y DESEA HACERLA SABER EN ESTA PAGINA, QUE ME LA REMITA A juan_albalat_@hotmail.com CON UNA DESCRIPCION DEL EVENTO, FOTO , ETC...QUE SI NO PONGO MAS COSAS, ES POR QUE NO ME LLEGA LA INFORMACION. SALUD.

6 comentarios:

AMPARO dijo...

QUIN DISGUST MES GRAN!!!!!!!
NO ME PUC CREURE QUE NO ÑAURA EXCURSION.
EL PROXIM PAS HAURA DE SER DESFER EL CLUB PERQUE TAMPOC MOS DISEN FER LA CARRERA DE MONTAÑA.

Anónimo dijo...

TAMPOC ES PERSIS DESFER EL CLUB,
SE POT FER UNA EXCURSIÓ MES CURTA.
ADEMES NYA ALGUNA ACTIVITAT QUE NO ES MOLT GRATA, PERO A LA LLARGA SERÁ APROFITADA PER LA GENT, COM ES LA DE LIMPIÁ SENDES ANTIGUES. TAMBE PODEU PARTICIPAR EN LA LIMPIEÇA DEL BARRANC DE MATAMOROS.

Iñaki dijo...

no cal desfer el club per no fer esta excursió, sempre se pot fer una de mes curta.
ademés si tens ganes de fer alguna activitat, alguns membres del club estan limpian sendes, que encara que no es molt agradable, sempre se podran aprofitarse mes en davant. Barranc de Matamoros, i no es dels mes limpios

Fransuá dijo...

Desfer el club???jejeje.
No se qui es,el que no mos dise fer la carrera de montaña,pero mes igual,per fer una carrera de montaña fa falta gent,(i no poca)gent que estigue disposá a organisala,ja que els de fora no vindran a organisá rés,i els del poble...???es mol bonico,organisal-la tú que jo correré.
Lo de les excursions,si no se fa Albocasser-Penyagolosa,intentarem fer-ne altres,molt pronte tindreu informació sobre esta clase de activitats,ja que NO ESTEM SENSE FER RÉS,que com diu Iñaki,no son faenes molt agradables el limpiá sendes,i si no,veniu a comprovar-ho.

amparo dijo...

quan quedeu pa limpia camins m'aviseu. este cap de semana no tinc res q fer. ja me direu algo.

Iñaki dijo...

amparo este fin de semana, entre carreres de bici i el mal temps, igual disem la malea per un altre rato.