SAN SILVESTRE 2010

El diumenge 26 de desembre es va celebrar en Albocàsser la quarta edició de la cursa de Sant Silvestre, organitzada pel Club de Muntanya Desnivell amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. Un total de 93 corredors, grans i menuts, recorregueren els 3.300 metres de la carrera.
El guanyador va ser David Felip Roig, que entrà en meta acompanyat pel corredor local Cristóbal Adell Albalat. El tercer en arribar va ser David Prades Monfort.
En categoría femenina, la primera en creuar la meta fou Laura García Valverde, seguida de la corredora local Juana García Monterde i de Claudia Rodríguez López.
El trofeu al participant més vell va ser per a Letancio Moliner, de 77 anys. El premi a la participant més jove va ser per a Mar Beltrán Miralles, amb només un mes i mig de vida.
Tots els participants van poder disfrutar d’un berenar per a recuperar-se després de l’esforç.