CURSA POPULAR I EIXIDA AMB BICI DE MUNTANYA

La Cursa Popular “Vila d’Albòcasser” ha arribat a la seua 17 edició, celebrada el diumenge 11 d’agost, organitzada un any més pel Club de Muntanya Desnivell i patrocinada per l’Ajuntament de la població.
Abans de la cursa en categoria absoluta, es va disputar la ja tradicional cursa infantil amb la participació de quasi 50 xiquets i xiquetes, on Jordi Branchadell i Maria Belles van ser els més ràpids.
            Dels 60 atletes que prengueren l’eixida, el corredor local Cristóbal Adell va ser el clar guanyador de la prova, demostrant als seus veïns l’excel·lent nivell de forma que ha tingut durant aquesta temporada. Completaren el podi Ivan Fabregat i Saul Bort. En la categoria femenina va guanyar Laura Torca, seguida de la veterana Ana Badal.

CLASSIFICACIO
FOTOS



El dilluns 12 vam fer la primera eixida amb bicicleta de muntanya per terme d’Albocàsser. Un nombrós grup d’aficionats de totes les edats van disfrutar recorrent els camins del nostre terme amb la bici. Es van fer dos grups per tal de que pogueren participar des de xiquets de 8 anys fins als més valents ciclistes.
           Esperem poder repetir aquesta experiència durant molts anys més. Gràcies a tots i totes per participar.

FOTOS 

No hay comentarios: