XIII CURSA POPULAR ALBOCASSER

ATENCION
POR LO VISTO VARIOS PARTICIPANTES EL DIA DE LA CARRERA FUERON MULTADOS EN LOS ALREDEDORES DEL CUARTEL DE LA GUARDIA CIVIL, PONEROS EN CONTACTO URGENTEMENTE POR EMAIL CON LOS SIGUIENTE DATOS.
NOMBRE, APELLIDOS, MODELO COCHE, MATRICULA, Y UN TELEFONO DE CONTACTO AL EMAIL cmdesnivell@hotmail.com


CLASIFICACIONES EN:

http://www.cronovila.com/clasificaciones/2009/Clas_Albocasser_agost.pdf

FOTOS EN :

http://picasaweb.google.com/figueroles/Albocacer2009
http://picasaweb.google.com/juan.albalat.celades/CursaPopularAlbocasser16Agost09#
http://picasaweb.google.es/info3x4/CURSAPOPULARALBOCASSER?authkey=Gv1sRgCLuCrJ__xp7msQE#
http://picasaweb.google.es/juan.albalat.celades/CursaAlbocasserInaki#
http://picasaweb.google.es/amparoadell/CURSAFESTESALBOCASSER20092#


GRACIAS POR LA PACIENCIA Y DISCULPAD LOS POSIBLES FALLOS, PROMETEMOS MEJORAR EN LA SIGUIENTE CARRERA. GRACIAS A TODOS LOS PARTICIPANTES.

4 comentarios:

Unknown dijo...

El diumenge vaig participar en la Cursa Popular Albocàsser, tot siga dit una cursa dura però bonica. El problema va ser que quan vaig arribar al poble els carrers estaven tallats i vaig aparcar on vaig poder mentre corria. El cas es que al tornar tenia una multa de guardia civil de 90€!!! El que me pareix indignant es que no hi haja una zona habilitada per a aparcar i que no es tinga una mica de manega ampla, perque no obstaculitzava ninguna eixida de vehicles ni molestava a la circulació, pareix ser que els "senyors" de la GC els va molestar que aparcara prop del cuartel durant la cursa. El pròxim any m'ho pensaré 2 voltes abans de tornar perquè si hem te que passar el mateix...

Juan dijo...

Hola Tomas. En primer lloc, respecte a la Guadia Civil, no posare cap adjectiu, perque no voldria acabar al cuartelillo, resulte que tenien la peticio per a tallar en trafic i ajudar-mos, i no es van presentar, i ara ja se on etaven ocupats...posant multes. Ho sento molt, de veritat, mirarem si podem fer algo, pero no puc garantir res. De veritat que no tenen nom. Respecte a lo de la zona de aparcament, tens rao, deuriem haver habilitat una zona al efecte, ...es la nostra primera organitzacio i la veritat que hem comes algun fallo. Et reitero les nostres disculpes i esperem poder-ho solucionar. Gracies.

juanjo dijo...

hola el domingo yo tambien estube en la carrera
organizacion muy bien por cierto
siento lo de tomas.... es cierto que en un acto asi donde se intenta dar a conocer las fiestas y el pueblo en general, la GC no tenga un poco de manga ancha con el tema del aparcamiento
estando de fiesta y en un acto asi no se que bien creen que hacen multando como multan
para ser gratuita de verdad que en la carrera no se hecha nada en falta
animo y seguid asi
por cierto que el año que viene yo si repito

Empar dijo...

A VORE QUAN TINGA 1 MOMEN DE TEMPS I PENJARE LES FOTOS DE CURSA, ENCARA Q NO SON MOL BONES